Volgende veiling: 25 oktober 2025

Tijd voor een uitje!

Het lijkt er op dat wij in Zwaag houden van uitjes, eten en drinken, toch? Er worden diverse koopjes aangebonden met heerlijke lekkernijen als bier, wijn, taart, fruit, tapas, paling, kruidnoten en nog veel meer. Wat dacht u van een Bucket scroppino van "Bij Meta eten & drinken" of een Italiaans drie-gangen diner met homemade hout gestookte pizza's? JA, wij houden hier van!

Het Masker heeft uiteraard ook weer geweldige koopjes aangeboden. Onze Prins (voor de laatste dagen) kan moeilijk kiezen. Wat dacht u van VIP op de DDD, meebouwen aan de Prinsenwagen incl. eten en drinken met de Maskerleden of mee als 12e of 13e raadslid met een Maskeruitje? Deze veiling bieden zij zelfs een doldwaze dag met Het Masker aan. Wie wil hier nu niet bij zijn??? En als klap op het confettikanon komt er zelfs nog een extra koopje bij die helaas niet in de catalogus staat; een diner bij de nieuwe Prins en Prinses thuis. Dat moet een Koningsmaal worden natuurlijk. Het gaat hier om de koopjes 203 en 288.

Honky Tonk bied met koopjes 36 EN 142 discofeestjes (t/m 13 jaar) incl. drinken/chips/ijsje voor max. 50 kinderen aan. Wie is er niet groot mee geworden?

Green flag Nieuws

Veiling berichten

27
Nov

Eerste gekochte uitjes uitgevoerd

druk weekend in Zwaag
lees meer
29
Oct

Zwaag bedankt!

wat een TOP avond
lees verder
28
Oct

Klaar voor vanavond!

u ook?
lees verder
Meer nieuws

Laatste veiling

Foto

dorpsveiling 2023

Bekijk hier de foto's van de Dorpsveiling 2023

Bekijk foto's