facebook
volgende veiling 28 oktober 2023

31 oktober 2021
Zwaag bedankt!

Een groot applaus namens alle zestien deelnemende verenigingen in Zwaag. De meer dan 400 koopjes brachten gezamenlijk een fantastisch bedrag op. Er is een uniek eindbedrag gepresenteerd, namelijk € 54.920. Wat zijn wij trots!

 

Een super bedrag, waarmee alle ingediende projecten voor de volle 100 procent konden worden gehonoreerd. En daarmee verrijken we het Zwaagse verenigingsleven in de volle breedte. Ontzettend dank voor iedereen die hier zijn steentje aan bijgedragen heeft! Dank, dank, dank.

De avond begon gelijk goed, want Zwaag was massaal uitgelopen voor deze happening. Een mooi avondje uit, daar ging men voor en dat kreeg men. De afslagers Richard de Beer en Peter Swart begeesterden de zaal met woorden pracht, humor en veel gevoel voor de vrijgevigheid van het knippie van de Zwaagse weldoeners. 
De uitjes deden het geweldig goed, bij de aangeboden kaartavondjes moest men diep in de knip om niet worden afgetroefd. De kaartmiddagen bij De Witte Valk, De uitjes met Stardensin en het Quinness Quality Team, de WF en de Ierse avond schoten het dak uit!
Er was voor ieder wat wils in de rijk gesorteerde catalogus. Een pracht avond, met een bijzonder fraai eindbedrag!
En dan kan nu, voor de komende twee jaar, de napret beginnen, want buiten een topbedrag, zorgt het ook voor een dorpsverbondenheid waar we flink kuin op zijn in ons mooie dorpje Zwaag!NIEUWS

Veiling berichten

18JAN.

Verenigingen zijn geinformeerd

Lees meer

07JAN.

Bierproeverij Westfriezen

Lees meer

23DEC.

Kick-Off 18 januari 2023

Lees meer

klik hier
klik hier
Klik hier voor foto's