facebook
volgende veiling 28 oktober 2023

Kavels indienen


“Hoe gaat dat?”

Hoe biedt u een koopje aan en hoe koopt u een kavel? We leggen het hieronder voor u uit!

“Wat zijn de spelregels voor het inbrengen van een koopje?”

Op 15 tot en met 18 september worden de koopjesformulieren bij u huis-aan-huis gebracht. Hierop kunt u uw koopje noteren.
Een veiling is géén rommelmarkt. Er worden dus geen tweedehands spullen n aangeboden.

•    diner in restaurant …. of thuis
•    kaartje voor de schouwburg
•    20 kilo Eigenheimers 
•    kinderspeelgoed (nieuw)
•    een avond karten 
•    een pond koffie            
•    een dagje oppassen
•    een set badhanddoeken
•    een (mid)dag werken
•    etc. etc. …………..

Op het koopjesformulier in deze folder kunt u aangeven wat uw bijdrage is. Op 1 t/m 5 oktober worden deze formulieren bij u thuis opgehaald. Bent u die dagen niet thuis, dan kunt u tot en met 5 oktober 17.00 uur het formulier zelf afgeven bij Theo Bot Slaapkenner, Dorpsstraat 162.
Kavels kunnen ook worden gemaild naar koopjes@dorpsveilingzwaag.nl, het liefst met een foto op een redelijke kwaliteit, zodat wij die kunnen toevoegen aan onze site.

Een week later, 16 en 17 oktober wordt de catalogus huis aan huis bezorgd. U vindt hierin uw bijdrage terug, voorzien van een koopjesnummer en uw naam als gulle gever (tenzij u dat liever niet wilt natuurlijk).
Op de dag van de veiling zelf, 27 oktober, worden de koopjes bij u opgehaald. Zorg dan wel dat u thuis bent of dat uw koopjesbijdrage bij de deur klaar staat.

“Maar wat nou als …”

…. uw koopjesbijdrage bestaat uit een dienst op afroep die u zelf uitvoert (bijvoorbeeld autowassen, een dag werken, oppassen, een kaartavond enzovoorts), of dat u iets aanbiedt op afroep bij derden (bijvoorbeeld een taart), of dat u iets aanbiedt dat in overleg met de koper ingepland moet worden (bijvoorbeeld een rondvaarttocht door Amsterdam of een barbecue)? Dan wordt er niets bij u opgehaald.
Vermeld u dan alstublieft op het koopjesformulier dat het goed of de dienst op afroep of in overleg wordt geleverd. De koper neemt dan na de veiling contact met u op over de levering.

Een veel aangeboden kavel is de taart op afroep van Bakker Besseling. Dit gaat als volgt!
U biedt de taart aan van deze dorpsbakker. Hij bakt hiervoor een speciale grote veilingtaart van 16 stukjes. Hiervoor geeft het veilingcomité een speciale cheque aan de koper en de gever (aanbieder) wordt benaderd om deze aan het veilingcomité te betalen.

“En stel dat …”

…. u geen koopjes aanbiedt, maar wel iets over heeft voor het project. 
Dan is uw bijdrage van harte welkom op rekeningnr.   
NL.88.RABO.01.4250.2626  t.n.v. Dorpsveiling Zwaag.

“Hoe koopt u een kavel op de veilingavond zelf?”

U heeft in ieder geval:

•   ruim van tevoren de catalogus in huis gekregen;
•   zin om uw steentje bij te dragen aan het Zwaagse verenigingsleven;
•   onthouden dat vanaf 18.30 de zaal in de Witte Valk open is en de veiling om 19.00 uur begint.

Bij binnenkomst wordt u ingeschreven en krijgt u een kaart met een kopers-nummer erop. Als u wilt bieden dan steekt u de kaart gewoon omhoog. 
Op de avond zelf hoeven de koopjes nog niet afgerekend te worden. De volgende dag wordt uw koopje thuisbezorgd, terwijl de rekening met de gewenste betalingen later volgt. Geloof ons, dit is de best werkbare methode!

Wij hopen dat u meedoet door iets in te brengen dat geveild kan worden en/of als koper op de veilingavond. Want alleen met uw deelname kan de veiling een succes worden. Rest ons… u alvast een hele leuke veilingavond te wensen!!!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Dorpsveiling Zwaag

NIEUWS

Veiling berichten

18JAN.

Verenigingen zijn geinformeerd

Lees meer

07JAN.

Bierproeverij Westfriezen

Lees meer

23DEC.

Kick-Off 18 januari 2023

Lees meer

klik hier
klik hier
Klik hier voor foto's